Newbornshoot baby in beeld

Je wilt je baby in beeld vastleggen. Hoe gaat het in zijn werk?

Als je langskomt met je baby in onze studio vragen we je om de baby op een kleine verhoging neer te leggen. Dit zodat wij goed rondom de baby kunnen lopen en een scan kunnen maken. We maken een scan van de baby als deze op zijn rug of op zijn buik aan het slapen is. Jullie bepalen en maken de pose!

Wij zullen met onze 3D scanner rondom de baby lopen om het lichaam goed in beeld te brengen, het maken van de scan duurt maximaal 5 minuten. Belangrijk is dat de baby gedurende de scan stil ligt.
Na het scannen bekijken wij direct de conceptversie van het 3D babybeeldje. Na goedkeuring van de conceptversie zullen wij het beeldje waar nodig verder bewerken en zullen wij beginnen met printen.

Wanneer een afspraak inplannen?
Omdat het noodzakelijk is dat de baby stil ligt tijdens de scan adviseren we om met de baby voordat deze 8 weken oud is langs te komen. In deze periode slaapt de baby nog veel en is het gemakkelijk om een scan te maken.

Wanneer je bij Print je Wonder een afspraak hebt gemaakt om een 3D beeldje te laten maken ontvang je per e-mail een bevestiging en informatie over de afspraak. Zo heb je de belangrijkste gegevens en informatie bij elkaar.