Ouder & Kind

Jouw newborn vastgelegd in een tastbare herinnering.

Ouder en kind

Je wilt een ouder & kind beeldje. Hoe gaat het in zijn werk? 

Allereerst is het belangrijk om een idee te hebben wat voor soort beeldje je wilt hebben. Gaat moeder of vader met de pasgeboren baby poseren? Wordt de baby alleen vastgehouden, of wil je een borstvoedingsbeeldje?

Bij ons in de studio kun je verder een keuze maken aan de hand van verschillende 3D beeldjes in diverse kleuren, formaten en poses. Als je zelf een idee hebt voor een bepaalde pose, kijken we met je mee wat haalbaar is. Als we de mogelijkheden en wensen hebben besproken voor jouw unieke beeldje, gaan we over tot het scannen.

Wanneer een afspraak inplannen? 

Omdat het noodzakelijk is om stil te staan om een goede scan te maken, adviseren we om langs te komen, voordat de baby 6 weken oud is. In deze periode slaapt de baby nog veel en is het gemakkelijk om van jullie beiden een scan te maken. Hoe eerder, hoe makkelijker!


Geef je borstvoeding en wil je een borstvoedingsbeeldje laten maken? Dan is het mogelijk om ook na de termijn van 6 weken een beeldje te maken. Neem hiervoor even contact met ons op. 

Als je bij ons een afspraak hebt gemaakt om een 3D beeldje te maken, ontvang je per e-mail een bevestiging en extra informatie over de afspraak. Zo heb je de belangrijkste gegevens en informatie bij elkaar. 

Twijfel je nog of je een beeldje wilt komen maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons om de beeldjes gewoon in het echt te bekijken!