Placenta ART

de verbinding tussen jou en je baby.

N

Dé specialist voor 3D prints van placenta's in heel Nederland

N

Beschikbaar in meer dan 20 kleuren

N

Mogelijk als kunststuk of als sieraad

 Placenta | Levensboom | Moederkoek

Wist je dat elke placenta net zo uniek is als een vingerafdruk?

afspraak maken

PLACENTA ART

De tijd is voorbij dat we met te weinig liefde hebben gekeken naar de placenta. Elke placenta is zo uniek als een vingerafdruk, het is de levensboom van jouw kindje.

Print je Wonder is dé speciliast in heel Nederland om van je placenta een echt 3D kunstwerk te maken. Je kan kiezen uit meer dan 20 verschillende kleuren en we bieden verschillende opties aan om jouw placenta helemaal te laten passen in jouw interieur. Hij is verkrijgbaar op een losse standaard zodat hij kan shinen op een dressoir of we kunnen hem in een lijst aanleveren. Maar wil je de levensboom van jouw kindje liever dichtbij dragen? Je kan hem ook verkrijgen als hanger, gegoten in écht goud of zilver. Alle opties zijn in onze studio te bewonderen.

En de eerste tip: Vergeet niet om alvast in je geboorteplan te zetten dat je de placenta wil bewaren!

Hoe gaat het in zijn werk?

OP AFSPRAAK

Je kan kiezen om met de gekoelde placenta (vers of ontdooid) bij ons op afspraak te komen. Dan scannen we in jouw bijzijn de placenta. In onze studio kan je vervolgens de afwerking kiezen en kleur bepalen. We werken hygiënisch en je kan eventueel naderhand je placenta nog laten capsuleren. Na afloop neem je de placenta weer mee naar huis nemen.

PLACENTA PER POST OPSTUREN

Woon je niet in de buurt en ben je niet in gelegenheid om met je placenta langs te komen dan kun je tegen vergoeding gebruik maken van onze koeriersdienst. Vraag per mail de placenta verzendkit bij ons.

Heb je hierover nog vragen? Mail ons op info@printjewonder.nl of bel/ app ons op: 06-188 48 565!

LET OP: per post verzonden placenta’s sturen wij niet retour (dit in verband met hygiëne).

Lees nog wat meer over onze placentakunst in de landelijke media:

Artikel in het AD

Artikel op EditieNL

Twijfel je nog of je een beeldje wilt komen maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons om de beeldjes eens in het echt te bekijken!