PLACENTA | MOEDERKOEK | LEVENSBOOM

de verbinding van jouw en je baby.

PLACENTA | MOEDERKOEK.

JE PLACENTA ALS KUNSTWERK

Je bent bevallen en het orgaan dat jouw kindje 9 maanden lang heeft gevoed en beschermd komt ook ter wereld, de placenta! Zodra dit is gebeurd kijkt de verloskundige de placenta goed na. Ze kijkt of het goed ontwikkeld is en controleert of het compleet is. En wat doe je er dan mee?

Maak je er een foto van? Plant je hem in je tuin?

Of maak je er een mooi kunstwerk van?

De tijd is namelijk voorbij dat we met te weinig liefde hebben gekeken naar de placenta. Elke placenta is zo uniek als een vingerafdruk, het is de levensboom van jouw kindje.

Bij Print je Wonder maken wij van jouw placenta een 3D geprint kunstwerk. In overleg met jou wordt de afwerking gekozen. We bieden verschillende opties aan om jouw placenta helemaal te laten passen in jouw interieur. Hij is verkrijgbaar op een losse standaard zodat hij kan shinen op een dressoir of we kunnen hem in een lijst aanleveren. Maar wil je de levensboom van jouw kindje liever dichtbij dragen? Je kan hem ook verkrijgen als hanger, gegoten in écht goud of zilver. Alle opties zijn in onze studio te bewonderen.

En als eerste tip: Vergeet niet om alvast in je geboorteplan te zetten dat je de placenta wil bewaren!

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor het scannen van de placenta kun je momenteel alleen per e-mail een afspraak plannen om langs te komen. Stuur je hem liever op, vraag dan per e-mail een verzendkit aan. Wij nemen contact met je op om de details door te spreken en je te voorzien van de juiste informatie zoals de bewaarinstructies. Stuur in jouw mail altijd je telefoonnummer mee.

OP AFSPRAAK

Je kan kiezen om met de gekoelde placenta (vers of ontdooid) bij ons op afspraak te komen. Dan scannen we in jouw bijzijn de placenta. In onze studio kan je vervolgens de afwerking kiezen en kleur bepalen. We werken hygiënisch. Na afloop neem je de placenta weer mee naar huis nemen.

PLACENTA PER POST OPSTUREN

Ben je al wat langer geleden bevallen van je placenta en heb je deze in je vriezer bewaard dan kan je deze per post naar ons opsturen. Na ons eerste contact sturen  wij onze verzendkit naar je op. De koeriersdienst komt deze +/- een week later op afspraak bij jou thuis weer ophalen. Voor deze dienst rekenen we €50,00 deze dient vooraf te zijn voldaan. Dit bedrag is opgebouwd uit de toegezonden verzendkit, de koeriersdienst en de retourzending van je placenta art!

In de verzendkit zit o.a. een opdrachtformulier waarop je in detail je wensen kan aangeven. Ter ondersteuning van het maken van je keuzes sturen wij digitaal een portfolio toe waar je uit kunt kiezen. Heb je hierover nog vragen? Mag je ons altijd bellen of Whats-appen op  06-188 48 565!

LET OP: per post verzonden placenta's sturen wij niet retour (dit in verband met hygiëne). 

Lees nog wat meer over onze placentakunst in de media:

Artikel in het AD
Artikel op EditieNL

Twijfel je nog of je een beeldje wilt komen maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons om de beeldjes gewoon in het echt te bekijken!