Jouw gipsbuik omtoveren tot een zwangerschapsbeeldje!

Voor alle moeders die de kans gemist hebben om een zwangerschapsbeeldje te laten maken toen zij zwanger waren maar wél een zwangerschapsbeeldje hadden willen hebben!

Treur niet! Ook van jouw gipsbuik kunnen we nog een mooi zwangerschapsbeeldje maken! Dus haal je gipsbuik van zolder af en neem hem mee naar Print je Wonder. Zo staat de grote gipsbuik niet langer in de weg en kan je het aandenken aan je zwangerschap behouden in de vorm van een mooi zwangerschapsbeeldje. Je zult het verschil niet kunnen onderscheiden met een echt zwangerschapsbeeldje!

De baby geslachtsonthulling met je eigen genderreveal zwangerschapsbeeldje!

Na 16 tot 20 weken wachten & gokken is het moment daar.. Jullie staan op het punt om erachter te komen of er een meisje of een jongetje in de buik aan het groeien is! Nu nog een unieke manier om de genderreveal vorm te geven en er een echt feestje van te maken! Maak dan gebruik van ons genderreveal beeldje. Een unieke manier om erachter te komen én een blijvende herinnering van jouw beginnende zwangerschapsbuikje vast gelegd in een zwangerschapsbeeldje.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra jullie de pretecho of de 20 weken echo gehad hebben komen jullie naar onze studio om een scan te laten maken van jouw beginnende babybuik! 

Na het scannen geven jullie de gesloten envelop met hierin het geslacht aan ons. Wij zullen dan het beeldje zo spoedig mogelijk in de kleur blauw of roze uitprinten en zodra deze af is kan deze door jullie worden opgehaald of naar jullie worden opgestuurd.

We kunnen het beeldje in een doosje stoppen.. of we kunnen een glazen stolp gebruiken die we verven of anderzijds ondoorzichtig maken voor het verassingseffect.

Als jullie zelf andere ideeën hebben waar we het beeldje in moeten doen of stoppen staan we daar natuurlijk ook voor open en horen we dat graag!

Het beeldje wordt in 15 cm zonder armen (alleen torso) gemaakt.