Veelgestelde vragen

Afspraken

Hoe wordt de scan gemaakt?

Wij lopen met onze 3D handscanner een rondje om je heen om je lichaam goed in kaart te brengen. Je kan direct meekijken op een groot scherm. Het maken van de scan duurt maximaal 5 minuten. 

Hoe lang duurt een afspraak?

Meestal zijn we rond 45 minuten klaar met uitloop tot maximaal 1 uur. Het scannen zelf duurt maar een paar minuten.  

Wanneer moet ik een afspraak inplannen?

Voor een zwangerschapsbeeldje adviseren we je tussen week 33-36 weken langs te komen. Als je zwanger bent van een meerling, is de beste periode tussen de 28-32 weken. Wil je liever eerder komen? Dat mag natuurlijk! Jouw buik, jouw beeldje! 

Voor een ouder en kind beeldje adviseren we je zo vroeg mogelijk langs te komen, liefst voor 6 weken. Dit omdat het mooiste beeldje gemaakt wordt als je baby slaapt en in de eerste prille periode doen ze dat gelukkig nog heel veel & makkelijk. 

Moet ik een afspraak reserveren?

Ja! Wij werken alleen op afspraak.  Plan een afspraak in zodra je weet dat je een buikbeeldje wilt hebben. Hoe sneller je boekt, des te meer keuze je hebt in onze agenda. Ben je al wat verder of zitten we vol? Neem dan altijd even telefonisch of per mail contact op, meestal kunnen we nog ergens een plekje voor je maken!

Moet ik een aanbetaling doen bij het boeken van een afspraak?

Voor het reserveren  van jouw afspraak in onze agenda vragen wij een aanbetaling van € 10-. Wil je op een later moment de afspraak verzetten neem dan even telefonisch of per e-mail contact op. Dan wijzigen wij je afspraak en hoef je niet opnieuw een aanbetaling te doen. Annuleer je zelf de gehele afspraak dan ontvang je je aanbetaling niet terug en zien wij dit als administratie kosten. 

Beeldjes

Ik wil mijn beeldje een beetje nabewerkt hebben kan dat?

Dat kan zeker! Standaard poetsen we altijd een aantal dingen op. Zo zul je geen cellulitis op je benen of billen zien op je beeldje. Als je naakt gescand wordt maken we je vagina ook altijd ‘dicht’.  We willen bovenal dat jij blij bent met je beeldje, dus als je ergens anders mee zit, laat het ons weten en wij lossen het op. 

Sturen jullie het beeldje op of kan ik deze ophalen?

Wij versturen je buikbeeldje via POSTNL met een track & trace code, dit is bij de prijs inbegrepen. Wil je hem liever ophalen? Dat kan op de vrijdagochtenden, je ontvangt dan apart van ons een berichtje als hij klaar is.

Digitale scanbestand erbij kopen?

Je kunt er tijdens je afspraak voor kiezen om jouw digitale scanbestand te kopen. Deze scan dient al verzekering van jouw beeldje. Mocht er onverhoopt ooit iets met je beeldje gebeuren, of op een later moment wil je toch een andere kleur of materiaal dan kan dit alleen als je in bezit bent van je digitale scan bestand. Om deze reden kan je ervoor kiezen om deze er bij te kopen. 

Wanneer is mijn beeldje klaar?

Gemiddeld duurt dit tussen de 8-14 weken. 

Waarvan is het beeldje gemaakt?

De beeldjes zijn gemaakt van puur kunststof of gemixt met een ander materiaal (hout, brons of staal). Ook hebben we beeldjes met een metaallaagje en echt gegoten bronzen beelden. 

Kan ik een beeldje cadeau doen?

Dat kan zeker! Wij verkopen ook cadeaubonnen, zie hiervoor onze cadeaubonpagina

Praktisch

Moet ik naakt?

Nee! Wat vind jij het mooiste om terug te zien in je beeldje? Je naakte zwangere lichaam, je favoriete jeans, of met lingerie aan? 

Wil je graag je ondergoed aanhouden tijdens de scan maar dit wel weggepoetst hebben? Trek dan een gladde, licht gekleurde, niet knellende string aan. Geen zwarte of donkerblauwe kleding. 

Moet ik mezelf ontharen voor de afspraak?

Dat is niet nodig. We maken de vagina altijd ‘dicht’, eventuele haartjes zijn daarom ook niet zichtbaar. 

Is het gevaarlijk voor mij of mijn baby?

Nee, dit is totaal niet het geval. Het heeft het zelfde effect als een video maken.

Ik weet nog niet welk formaat of kleur?

Dat snappen we en je hoeft van te voren nog niets bepaald te hebben! 

Scannen jullie op locatie?

Als de agenda het toelaat kunnen we scannen op locatie. Denk bijvoorbeeld aan als je plotseling in het ziekenhuis komt te liggen en niet meer naar huis toe mag. Hiervoor vragen wij wel een aparte (reis)vergoeding. 

Betaling

Moet ik een aanbetaling doen bij het boeken van een afspraak?

Voor het reserveren  van jouw afspraak in onze agenda vragen wij een aanbetaling van € 10-. Wil je op een later moment de afspraak verzetten neem dan even telefonisch of per e-mail contact op. Dan wijzigen wij je afspraak en hoef je niet opnieuw een aanbetaling te doen. Annuleer je zelf de gehele afspraak dan ontvang je je aanbetaling niet terug en zien wij dit als administratie kosten. 

Hoe kan ik betalen?

Het voldoen van de factuur kan uitsluitend per pin worden voldaan. Is het bedrag op dit moment even te veel?  Dan kan je er ook voor kiezen om in 2 termijnen te betalen. Het eerste gedeelte tijdens de afspraak en het tweede gedeelte na +/- 6 weken.  

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan even een mail.

afspraak maken