Je kunt bij ons terecht voor:

Zwangerschapsbeeldjes, borstvoedingsbeeldjes, moeder en/of vader en kind beeldjes en newborn beeldjes

 • Hoe wordt de scan gemaakt?

We maken een scan met onze handscanner. Voor en tijdens het scannen leggen we je uit wat wij gaan doen. Wij lopen met onze 3D scanner rondom je, om jullie lichamen goed in beeld te brengen. Het maken van de scan duurt maximaal 5 minuten. Belangrijk is dat zowel jij (als de baby) gedurende de scan niet bewegen.
Na het scannen bekijken wij direct de conceptversie van jouw 3D zwangerschapsbeeldje of  ouder & kindbeeldje. Na goedkeuring van de conceptversie bewerken wij het beeldje waar nodig verder. Als je hiermee tevreden bent, beginnen wij met printen.

 • Wanneer moet ik een afspraak inplannen?

Zwangerschapsbeeldje:

We adviseren om tussen week 32 en 36 je 3D beeldje te laten maken. In deze periode heb je een prachtige buik. Als je zwanger bent van een meerling, is de beste periode tussen de 28-32 weken.

Ouder & Kind en Baby in Beeld:

Omdat het noodzakelijk is om stil te staan om een goede scan te maken adviseren we om met de baby, voordat deze 10 weken oud is, langs te komen. In deze periode slaapt de baby nog veel en is het gemakkelijk om een scan te maken.

 • Moet ik een afspraak reserveren?

Wij werken op afspraak. Het is vaak handig om dit +/- 4 weken van de te voren in te plannen. Liever een afspraak eerder maken? Dit kan natuurlijk ook. Soms is last-minute ook nog mogelijk maar vanwege de drukte lukt dit niet altijd.

 • Wat heb ik aan tijdens de scan?

Je bepaalt zelf wat jij aan hebt tijdens de scan. Dit kan volledig gekleed, in je ondergoed of naakt. Het is altijd je eigen keuze. We laten tijdens je afspraak aan de hand van voorbeeld beeldjes zien wat de verschillen en effecten zijn. Jij maakt altijd zelf de keuze, je moet je fijn voelen op het moment van de afspraak én ook als je beeld in je woonkamer staat. Als je besluit om in ondergoed te poseren adviseren we je om geen donkerblauw /zwart ondergoed te dragen en een gladde bh en string/onderbroek mee te nemen. Voor beiden geldt dat het niet moet snijden of knellen in je huid.

 • Wat heeft de baby aan tijdens de scan?

De baby kan zijn eigen normale kleding dragen. Belangrijk is om te realiseren dat wat de baby aanheeft in vorm ook in het beeldje zichtbaar is. Wij verzoeken je om de baby geen donkerblauwe of zwarte kleding aan te trekken.

 • Is het gevaarlijk voor mij of mijn baby?

Nee, dit is totaal niet het geval. Het heeft het zelfde effect als een video maken.

 • Ik weet nog niet welk formaat of kleur?

Dit is geen probleem, wij hebben van diverse kleuren en formaat een beeldje staan. Het kiest vaak makkelijker als je het in het echt kan bekijken.

 • Kunnen jullie mijn beeldje bewerken?

Wij kunnen de scan digitaal bewerken. De 3D scanner, waar we mee werken, is ontzettend nauwkeurig. Dat is prachtig voor details, maar met de storende lijnen gaan wij aan de slag. We kunnen daarnaast waar gewenst het een en ander modelleren. Er zijn details in een beeld waarvan je kunt zeggen, het is fijner als dit verzacht wordt, denk aan cellulitis, moedervlekken en littekens. Dit doen we op jouw verzoek, geef dit tijdens de afspraak duidelijk aan naar aanleiding van de conceptversie.

 • Sturen jullie het beeldje op of kan ik deze ophalen?

Dit kan beiden. Bij verzenden komen de verzendkosten er nog wel bij. Zie onze tarievenpagina.

 • Wanneer is mijn beeldje klaar?

Gemiddeld duurt dit +/- 5 a 6 weken. Wij starten met bewerken en printen zodra de factuur voldaan is.

 • Waarvan is het beeldje gemaakt?

Voor de standaard beeldjes wordt PLA gebruikt.  Dit staat voor polylactic acid, beter bekend als biologisch afbreekbaar plastic of bioplastic. Het wordt vervaardigd uit 100% hernieuwbare bronnen en hierdoor dus ook volledig afbreekbaar.

 • Wie zit er achter Print je Wonder?

Print je Wonder is bedacht en wordt gerund door twee vrouwen:  Anne & Ilja! 

Anne houdt zich voornamelijk bezig met al het klantcontact en de social media. Ilja werkt achter de schermen aan de beeldjes, de bewerking voor- en na dat ze uit de printer komt. Scannen, bewerken en printen. We doen het allemaal in eigen beheer. Zo houden we volledige controle over het proces. 

Anne (links) & Ilja, team Print je Wonder