Zwangerschapsbeeldje

Je wilt een zwangerschapsbeeldje maken. Hoe gaat het in zijn werk?

Bij ons in de studio kun je op je gemak de verschillende zwangerschapsbeeldjes in diverse kleuren, formaten en poses bekijken. Als je zelf al een idee hebt voor een bepaalde pose, kijken we met je mee wat mooi is. Zodra we alle wensen hebben besproken voor jouw unieke zwangerschapsbeeldje, gaan we over tot het scannen.

Wanneer een afspraak inplannen?
Een afspraak inplannen kan vanaf het moment dat je zwanger bent. Het mooiste resultaat, uiteraard afhankelijk van de snelheid waarin je buik groeit, krijg je meestal wanneer je je afspraak hebt tussen de 32 en 36 weken. In deze weken is je buik het mooist vast te leggen en lukt poseren het beste. Probeer wel minstens 4 weken van te voren je afspraak te reserveren. Zo ben je zeker van een plekje. Later kan ook, maar hebben we soms minder plek aan te bieden.

Als je zwanger bent van een meerling dan adviseren wij om tussen week 28 en 32 je scan afspraak te laten plaatsvinden.

Als je bij Print je Wonder een afspraak hebt gemaakt om een 3D beeldje te laten maken, ontvang je per e-mail een bevestiging en informatie over het scannen & de afspraak. Zo heb je de belangrijkste gegevens en informatie bij elkaar. 

Twijfel je nog of je een beeldje wilt komen maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons om de beeldjes gewoon in het echt te bekijken!