Zwangerschapsbeeldje

Laat jouw zwangerschap vastleggen in een tastbare herinnering. 

Zwangerschapsbeeldje

Je wilt een zwangerschapsbeeldje maken. Hoe gaat het in zijn werk? 

Bij ons in de studio kun je op je gemak de verschillende zwangerschapsbeeldjes in diverse kleuren, formaten en poses bekijken. Als je zelf al een idee hebt voor een bepaalde pose, kijken we met je mee wat mooi is. Zodra we alle wensen hebben besproken voor jouw unieke zwangerschapsbeeldje, gaan we over tot het scannen. 

Wanneer een afspraak inplannen? 

Een afspraak inplannen kan vanaf het moment dat je zwanger bent. Het mooiste resultaat, uiteraard afhankelijk van de snelheid waarin je buik groeit, krijg je meestal wanneer je je afspraak hebt tussen de 33 en 36 weken. In deze weken is je buik het mooist vast te leggen en lukt poseren het beste. Probeer wel minstens 4 weken van te voren je afspraak te reserveren. Zo ben je zeker van een plekje. Later kan ook, maar hebben we soms minder plek aan te bieden.

Als je zwanger bent van een meerling dan adviseren wij om tussen week 28 en 32 je scan afspraak te laten plaatsvinden.


Ik heb nog een gipsbuik liggen, wat kan ik hiermee? 

Ook van een gipsbuik kunnen wij nog een mooi zwangerschapsbeeldje maken. We scannen je op dezelfde manier alleen houdt je dan je gipsbuik vast. Wij maken eenzelfde scan van jou en poetsen naderhand de gipsbuik weg. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat de gipsbuik nog goed 'past'. Heb je vragen hierover mail ons dan even een foto van je gipsbuik en dan kijken we met je mee!


Twijfel je nog of je een beeldje wilt komen maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons om de beeldjes eens in het echt te bekijken!