Afspraak informatie

Hieronder volgt informatie ter voorbereiding op je afspraak.

Informatie afspraak Zwangerschapsbeeldje

We gaan van jou een 3D beeldje maken! Hiervoor maken we gebruik van een handscanner. Wij zullen langzaam met de handscanner een rondje om je heen lopen en alles goed in beeld brengen. De scanner zet dit op de computer om in een 3D model. Het is tijdens het scannen van belang dat er niet wordt bewogen en goed wordt stil gestaan.

KLEDING TIPS

 • Wil je in ondergoed gescand worden? Kies dan glad ondergoed in een lichte kleur, liefst een string. Geen donkerblauw / zwart ondergoed.
 • Zorg er voor dat de kleding niet zichtbaar knelt in de huid.
 • Een eigen badjas meenemen is fijn om na het scannen even rustig de digitale scan te kunnen bekijken.
 • Bij lang haar graag een elastiekje meenemen om een knot te kunnen maken.
 • Heb je al eens een zwangerschapsbeeldje gemaakt? Neem deze dan vooral mee! 
 • Doe je sieraden (ketting, armbanden, ringen) die je niet zichtbaar op het beeldje wilt hebben thuis al af. 

De afspraak duurt één uur. Het scannen zelf duurt ongeveer 5 minuten. We nemen de tijd om je wensen met betrekking tot het beeldje goed op te nemen. Zodra het scannen gelukt is en je akkoord bent met de conceptversie nemen we gezamenlijk de opdracht door. 

Informatie Ouder & Kind beeldje

We gaan van jou en je kindje een 3D beeldje maken! Hiervoor maken we gebruik van een handscanner. Wij zullen langzaam met de handscanner een rondje om je heen lopen en alles goed in beeld brengen. De scanner zet dit op de computer om in een 3D model. Het is tijdens het scannen van belang dat er niet wordt bewogen en goed wordt stil gestaan. Het beste lukt dit als de baby goed aan het drinken is (borst of fles) of als de baby slaapt. Als dit niet het geval is zwaaien er vaak beentjes en armpjes op de scan of beweegt het hoofdje mee met de handscanner. Erg gezellig, maar niet handig voor de scan. Voor deze afspraak reserveren we anderhalf uur de tijd. Het scannen zelf duurt maar 5 minuten. We nemen de tijd voor de baby om (weer) in slaap te vallen.

Wij nemen rustig de tijd om jullie op je gemak te stellen. Wel is het fijn als je zelf onderstaande tips goed doorneemt en waar mogelijk rekening mee houdt.

KLEDING TIPS
 • Wil jij of de baby in kleding gescand worden? Bedenk dan dat alle kleding die je aanhoudt ook zichtbaar is op je beeldje (kreukels en vouwen e.d.). Bedenk dus of je een broek of een jurk aan wilt hebben. Indien je in je ondergoed gescand wil worden kies dan glad ondergoed in een lichte kleur. Geen donkerblauwe of zwarte (onder)kleding.
 • Bedenk wat voor kleding je wilt dat je baby draagt. Gewone kleding, romper, luier of helemaal niets? Let hierbij ook op: geen zwart of donkerblauw.
 • Indien de luier uit gaat, neem dan extra hydrofiele doeken en voor jezelf een setje reserve kleding mee. Het feestje is namelijk niet compleet als papa of mama niet wat spuug, plas of zelfs een poepje moet opvangen.

 • Bij lang haar graag een elastiekje meenemen om een knot te kunnen maken. 

Voor deze afspraak reserveren we twee uur de tijd.


PLACENTA - ART

We gaan van jouw placenta een mooi kunstwerk maken! Leg alvast een aantal koelelementen in de vriezer zodat je de placenta gekoeld mee kan nemen naar onze afspraak. 

 TIPS

 • Bij een verse placenta: neem hem mee in een goed afsluitbare doos met wat bevroren koelelementen
 • Bij een placenta die in de vriezer is bewaard: ontdooi je placenta de avond van te voren in de koelkast. Spoel hem eventueel nog een keer af en neem hem in een goede afsluitbare doos met wat bevroren koelelementen, zo komt hij goed gekoeld hier aan. 

In beide gevallen mag je de placenta na de afspraak weer mee naar huis nemen. De afspraak duurt meestal 30-45 minuten. 

Locatie en algemene informatie

ONS ADRES

We zijn gevestigd op de Oost-Voorstraat 71, 3262 JG te Oud-Beijerland. Ons pandje vindt zich aan het begin van de straat, dit is de hoofdstraat van het centrum van Oud-Beijerland. De winkel gaat tijdens het scannen altijd op slot. Mocht je voor een dichte deur staan weet dat we dan nog even bezig zijn met de vorige afspraak. Zodra het scannen is afgelopen openen wij de winkel en kan je wachten in onze wachtruimte. 

AUTO

Ons pandje bevindt zich midden in het centrum van Oud-Beijerland. Overal is er gratis parkeren en dat maakt het soms druk, met een beetje mazzel is er een parkeerplek voor de deur vrij, zo niet, hier vindt je de wat grotere parkeerplaatsen:

Locatie 1: Karel Doormanstraat 21 parking (+/-200 meter lopen)
Locatie 2: Parkeerterrein Boterhof (+/-200 meter lopen)
Locatie 3: BETAALD Q park De Veiling (250 meter lopen)
Locatie 4: Parkeerterrein Vierwiekenplein (550 meter lopen)

Let op: elke woensdag is er markt in Oud-Beijerland waardoor de Voorstraat is afgesloten (ons pandje is wel met de auto bereikbaar). De veiligste keus is om dan te parkeren bij Q-Park De Veiling.

BETALEN

Je kunt bij ons alleen met de pin betalen.

ALLEEN OF SAMEN?

Het kan fijn zijn om iemand mee te nemen die met jou deze belevenis kan delen. We hebben genoeg plek voor visite. Mocht je het scannen wel privé willen houden is daar ook voldoende ruimte voor. We hebben namelijk een gezellige zithoek. Mocht je een kleintje meenemen naar de afspraak neem dan voor de zekerheid iets te spelen voor ze mee. 

Heb je nog andere vragen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer: 06- 188 48 565.