Uw afspraak informatie

Hieronder volgt informatie ter voorbereiding op je afspraak.

Zwangerschapsbeeldje

We gaan van jou een 3D beeldje maken! Hiervoor maken we gebruik van een handscanner. Wij zullen langzaam met de handscanner een rondje om je heen lopen en alles goed in beeld brengen. De scanner zet dit op de computer om in een 3D model. Het is tijdens het scannen van belang dat er niet wordt bewogen en goed wordt stil gestaan.

Kleding Tips

Wil je in ondergoed gescand worden? Kies dan niet knellend ondergoed, liefst een string. Geen donkerblauw / zwart ondergoed. Alle andere kleuren zijn prima!
Neem eventueel een badjas mee en bij lang haar een elastiekje.
Al eerder een zwangerschapsbeeldje gemaakt? Neem deze dan vooral mee!
Doe je sieraden (ketting, armbanden, ringen) die je niet zichtbaar op het beeldje wilt hebben thuis al af.
De afspraak duurt maximaal één uur. Het scannen zelf duurt ongeveer 2/3 minuten. We nemen de tijd om je wensen met betrekking tot het beeldje goed op te nemen. Zodra het scannen gelukt is en je akkoord bent met de conceptversie nemen we gezamenlijk de opdracht door.

Ouder & Kind beeldje

We gaan van jou en je kindje een 3D beeldje maken! Hiervoor maken we gebruik van een handscanner. Wij zullen langzaam met de handscanner een rondje om je heen lopen en alles goed in beeld brengen. De scanner zet dit op de computer om in een 3D model. Het is tijdens het scannen van belang dat er niet wordt bewogen en goed wordt stil gestaan. Het beste lukt dit als de baby goed aan het drinken is (borst of fles) of als de baby slaapt. Als dit niet het geval is zwaaien er vaak beentjes en armpjes op de scan of beweegt het hoofdje mee met de handscanner. Erg gezellig, maar niet handig voor de scan. Voor deze afspraak reserveren we 2 uur de tijd. Het scannen zelf duurt maar 2/3 minuten. We nemen de tijd voor de baby om (weer) in slaap te vallen.

Wel is het fijn als je zelf onderstaande tips goed doorneemt en waar mogelijk rekening mee houdt.

KLEDING TIPS

Wil jij of de baby in kleding gescand worden? Bedenk dan dat alle kleding die je aanhoudt ook zichtbaar is op je beeldje (kreukels en vouwen e.d.). Bedenk dus of je een broek of een jurk aan wilt hebben. Indien je in je ondergoed gescand wil worden kies dan voor glad ondergoed. Geen donkerblauwe of zwarte (onder)kleding. Andere kleuren zijn prima.
Bedenk wat voor kleding je wilt dat je baby draagt. Gewone kleding, romper, luier of helemaal niets? Let hierbij ook op: geen zwart of donkerblauw.
Indien de luier uit gaat, neem dan extra hydrofiele doeken mee en voor jezelf een setje reserve kleding. Het feestje is namelijk niet compleet als papa of mama niet wat spuug, plas of zelfs een poepje moet opvangen.
Bij lang haar graag een elastiekje meenemen om een knot te kunnen maken.

De afspraak duurt maximaal 2 uur. Het scannen zelf duurt ongeveer 2/3 minuten. We nemen de tijd om je wensen met betrekking tot het beeldje goed op te nemen. Zodra het scannen gelukt is en je akkoord bent met de conceptversie nemen we gezamenlijk de opdracht door.

PLACENTA ART

We gaan van jouw placenta een mooi kunstwerk maken! Leg alvast een aantal koelelementen in de vriezer zodat je de placenta gekoeld mee kan nemen naar onze afspraak.

TIPS

Bij een verse placenta: neem hem mee in een goed afsluitbare doos met wat bevroren koelelementen
Bij een placenta die in de vriezer is bewaard (weken of jaren, maakt niet uit): ontdooi de placenta de avond van te voren in de koelkast. Neem hem mee in een goede afsluitbare doos met wat bevroren koelelementen, zo komt hij gekoeld aan en kan deze gekoeld weer mee naar huis worden genomen. Belangrijkste is dat hij helemaal ontdooid is voor het scannen. Controleer voor vertrek of dit gelukt is.
Na afspraak neem je de placenta weer mee naar huis. De afspraak duurt meestal 30-45 minuten.

afspraak maken

Locatie en algemene informatie

ONS ADRES

We zijn gevestigd op de Oost-Voorstraat 71, 3262 JG te Oud-Beijerland. Ons pandje vindt zich aan het begin van de straat, dit is de hoofdstraat van het centrum van Oud-Beijerland. De winkel gaat tijdens het scannen altijd op slot. Mocht je voor een dichte deur staan weet dat we dan nog even bezig zijn met de vorige afspraak. Zodra het scannen is afgelopen openen wij de winkel en kan je wachten in onze wachtruimte.

AUTO

Ons pandje bevindt zich midden in het centrum van Oud-Beijerland. Overal is er gratis parkeren en dat maakt het soms druk, met een beetje geluk is er een parkeerplek voor de deur vrij, zo niet, hier zijn de grotere parkeerplaatsen:

Locatie 1: Karel Doormanstraat 21 parking (+/-200 meter lopen)
Locatie 2: Parkeerterrein Boterhof (+/-200 meter lopen)
Locatie 3: BETAALD Q park De Veiling (250 meter lopen)
Locatie 4: Parkeerterrein Vierwiekenplein (550 meter lopen)

Let op: elke woensdag is er markt in Oud-Beijerland waardoor de Voorstraat is afgesloten (ons pandje is wel met de auto bereikbaar). De veiligste keus is om dan te parkeren bij Q-Park De Veiling.

BETALEN

Je kunt bij ons alleen met de pin betalen.

ALLEEN OF SAMEN?

Het kan fijn zijn om iemand mee te nemen die met jou deze belevenis kan delen. We hebben genoeg plek voor visite. Mocht je het scannen wel privé willen houden is daar ook voldoende ruimte voor. We hebben namelijk een gezellige zithoek. Mocht je een kleintje meenemen naar de afspraak neem dan voor de zekerheid iets te spelen voor ze mee.

Heb je nog andere vragen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer: 06- 188 48 565 (werkdagen di, woe & vrij).